CLINICA DANCIU

Clinica Danciu este primul cabinet stomatologic din Sebes construit imediat dupa revolutie. Anii de experienta precum si investitiile permanente efectuate in echipamente de tehnica medicala de inalta calitate au condus la efectuarea unor lucrari stomatologice performante apreciate atat de pacienti din tara cat si in strainatate.

Laboratorul dentar din cadrul clinicii este dotat cu aparatura medicala moderna iar tehnicienii ca opereaza in cadrul unitatii sunt supusi permanent unui proces de perfectionare proprie cat si prin cursuri efectuate in cadrul unitatii noastre sau in strainatate.

Printre specialistii nostri veti intalni medici stomatologi specialisti in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, endodontie si pedodontie, toti acesti oferind un act medical de inalta calitate.

Ceea ce oferim noi acum, oglindit in prezentul site, reprezinta efortul nostru de-a lungul unui sir de ani de practica in care am analizat nevoile noastre de structurare conjugate cu orizontul de asteptare al pacientilor.

EXPERIENTA
25+
ECHIPA
10
PACIENTI MULTUMITI
29511
SERVICII STOMATOLOGICE
100%

FACETI O PROGRAMARE ACUM!

Contactează-ne pentru o programare rapidă la clinica noastră stomatologică!