SERVICIILE NOASTRE

TURISM DENTAR


Turismul dentar se referă la călătoriile internaționale ale pacienților pentru a primi servicii stomatologice

PROTEZE PE IMPLANT


Protezele dentare pe implanturi sunt dispozitive medicale utilizate pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți pierduți

DEPISTARE CANCER ORAL


Cancerul oral este o boală a cavității bucale, care se manifestă prin apariția unei leziuni în mucoasa bucală care nu se vindecă.

PROFILAXIE

Profilaxia dentară este o metodă eficientă de prevenire a afecțiunilor buco-dentare, aceasta incluzând și tratamente preventive

FATETE DENTARE

Fatetele dentare sunt o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului și a esteticii dentare.

PARODONTOLOGIE

Parodontologia se concentrează pe studierea anatomiei, fiziologiei, bolilor și tratamentelor asociate cu parodonțiul marginal.

RADIOLOGIE DENTARA

Radiologia dentară digitală este o metodă imagistică de investigație folosită în mod obișnuit în clinici și cabinete stomatologice

ENDODONTIE

Endodontia – este o specialitate stomatologica ce are in vedere prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulpei dentare

ESTETICA DENTARA

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care ajută la îmbunătățirea aspectului dinților, redând un zâmbet frumos și sănătos.

PROTETICA DENTARA

Protetica dentară se concentrează pe reconstrucția dinților pentru a oferi pacienților un zâmbet atât estetic, cât și funcțional.

CHIRURGIE ORALA

Chirurgia orală este o ramură a stomatologiei care se ocupă de intervenții chirurgicale asupra maxilarelor și dinților

IMPLANTOLOGIE

Implanturile dentare sunt dispozitive chirurgicale care sunt plasate în osul maxilar sau mandibular pentru a oferi suport protezelor

ORTODONTIE

Ortodontia se ocupă cu prevenirea și tratamentul afecțiunilor dentare și maxilofaciale, de aliniere a dinților și a mușcăturii.

FACETI O PROGRAMARE ACUM!

Contactează-ne pentru o programare rapidă la clinica noastră stomatologică!