ESTETICA DENTARA

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care ajută pacienții să-și îmbunătățească aspectul dinților, pentru a le recâștiga încrederea în sine și a le reda un zâmbet frumos și sănătos.

Prin proceduri minim invazive și biocompatibile, precum albirea dentară cu lampa Zoom sau laser, fațete dentare, coroane și lucrări protetice din ceramică sau zirconiu, implanturi dentare și alte tratamente, pacienții pot obține dinți mai albi și mai frumoși, îmbunătățind aspectul și sănătatea orală. Aceste proceduri se ajută de tehnologii de ultimă generație, cum ar fi laserul dentar, pentru a oferi cele mai bune rezultate și a schimba în bine viața pacienților. Albirea dentară profesională, fațetele dentare și terapia cu implanturi dentare sunt câteva dintre procedurile realizate în Clinica Danciu din Sebes.

Aceste proceduri oferă rezultate vizibile și durabile, îmbunătățind estetica dentară și, implicit, încrederea în sine a pacienților.

Acestea sunt utilizate pentru a înlocui dinții lipsă sau pentru a repara dinții deteriorați. Acestea sunt o opțiune populară pentru că oferă o soluție durabilă și estetică pentru problemele dentare.

Coroanele dentare sunt cunoscute și sub denumirea de "pălării dentare" și sunt utilizate pentru a acoperi un dinte care a fost deteriorat sau slăbit. Acestea sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv ceramică și zirconiu.

Ceramica este un material popular pentru coroanele dentare datorită aspectului său estetic și a capacitatii sale de a se potrivi perfect cu restul dinților pacientului. Aceasta poate fi colorată pentru a se potrivi perfect cu culoarea dinților naturali și poate fi modelată astfel încât să se potrivească perfect cu forma dinților pacientului.

Zirconiul este un material din ce în ce mai popular pentru coroanele dentare, deoarece este extrem de durabil și are o rezistență ridicată la rupere și uzură. Zirconiul este de asemenea biocompatibil, ceea ce înseamnă că nu provoacă reacții adverse în organismul pacientului.

Lucrările protetice din ceramică sau zirconiu sunt, de asemenea, utilizate pentru a înlocui dinții lipsă. Acestea pot fi realizate sub forma de proteze dentare sau de punți dentare.

Este important să discutați cu dentistul dumneavoastră pentru a determina ce opțiune este cea mai potrivită pentru nevoile dvs. individuale.

FACETI O PROGRAMARE ACUM!

Contactează-ne pentru o programare rapidă la clinica noastră stomatologică!