FATETE DENTARE

Fatetele dentare sunt o soluție populară pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului și a esteticii dentare. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își corecteze dinții care sunt ușor dislocați, decolorați sau deteriorați.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt mici piese subțiri din ceramică sau rășină compozită care sunt atașate pe suprafața dinților existenți. Ele pot acoperi imperfecțiunile dentare, cum ar fi petele, decolorarea, forma inegală sau spațiile dintre dinți.

Cum se aplică fatetele dentare?

Procedura de aplicare a fatetelor dentare implică mai multe etape. În primul rând, medicul dentist va evalua starea actuală a dinților și va discuta opțiunile disponibile cu pacientul. Apoi, se va face o măsurare și un model al dinților existenți, pentru a crea fatetele dentare personalizate.

După ce fatetele sunt fabricate, se va începe pregătirea dinților existenți pentru aplicarea lor. Aceasta implică îndepărtarea unei cantități mici de smalț din suprafața dinților, pentru a face loc fatetelor. În cele din urmă, fatetele dentare sunt atașate cu ajutorul unui adeziv special.

Beneficiile fatetelor dentare

Una dintre cele mai mari beneficii ale fatetelor dentare este că acestea pot îmbunătăți dramatic aspectul zâmbetului într-un timp relativ scurt și fără a fi necesară o intervenție majoră. De asemenea, fatetele dentare sunt durabile și pot dura mulți ani cu o igienă orală adecvată.

În plus, fatetele dentare sunt o opțiune conservatoare și minim invazivă pentru îmbunătățirea esteticii dentare. Deoarece acestea sunt atașate la suprafața dinților existenți, nu este necesar să se îndepărteze sau să se modifice dinții sănătoși.

Fatetele dentare sunt o soluție populară și eficientă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului și a esteticii dentare. Cu o procedură simplă și minim invazivă, acestea pot acoperi imperfecțiunile dentare și pot oferi un zâmbet strălucitor și sănătos. Contactați un medic dentist pentru a discuta opțiunile disponibile pentru dumneavoastră.

FACETI O PROGRAMARE ACUM!

Contactează-ne pentru o programare rapidă la clinica noastră stomatologică!